luni, 7 decembrie 2009

My december

Este luna decembrie. Ultima luna a anului 2009. In curand se va termina si acest an si il vom incepe pe un altul. Cred ca in aceasta luna ar trebui sa tragem o linie si sa facem niste socoteli. Ce am realizat anul acesta? Am reusit sa facem ceea ce ne-am propus la inceputul anului? Mai mult? Mai putin? Ce am invatat in 300 si ceva de zile care s-au scurs?

Eu personal am invatat foarte multe in anul 2009. Am invatat sa lupt pentru ceea ce vreau, sa fiu stapana pe viata mea si sa nu ii las pe ceilalti sa ma influenteze cu gandurile si deciziile lor. A fost dificil, dar a meritat. Merita sa stii ca indiferent daca ti-e bine sau nu, tu ai fost cel care a luat deciziile ce te-au adus pana aici. Am mai invatat sa imi apreciez prietenii adevarati si sa ma indepartez de persoanele care ma influentau negativ. Am invatat ca linistea sufleteasca e mai importanta decat orice lucru material in lumea asta. Am invatat ca daca nu ai iubire si pasiune in suflet, nu poti realiza nimic. Nici cel mai banal lucru. Am invatat ca daca ai credinta, viata este mult mai frumoasa. Am invatat ca visele se implinesc, daca ai incredere in tine. Am invatat sa apreciez fiecare raza de soare, adiere de vant, cantecul pasarilor. Am invatat ca daca zambesc mai mult le inveselesc si celorlalti viata. Am invatat ca daca dau cat mai mult, primesc si mai mult.

Continui sa invat. Va veni un nou an cu provocari. Dar deocamdata anul acesta nu s-a terminat si in cele 24 zile cat au mai ramas sa incercam sa fim altfel. Sa ne gandim ca vine cea mai importanta sarbatoare a anului. Aceasta luna trebuie sa fim cu toti mai buni, mai veseli, mai fericiti. La urma urmei ni s-a dat o viata si nu are rost sa o petrecem suparati si incarcati de griji. Lucrurile intotdeauna se rezolva pentru ca nimic nu ramane la fel. Totul evolueaza. Sa incercam sa fim mai mult OAMENI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu